5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bayıltan kros yarışması

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kros il birinciliğinde çok sayıda sporcu bitiş çizgisini geçtikten sonra baygınlık geçirirken, bazıları da dereceye giremediği için gözyaşlarını tutamadı. Yarış için tahsis edilen bir ambulans ise ihtiyacı karşılamayınca bayılan bazı sporcular otomobillerle hastaneye kaldırıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı tarafından Havaalanı Yolu üzerinde küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde kros il birinciliği yarışları düzenlendi. 360 sporcunun katıldığı yarışta, çok sayıda sporcu bitiş çizgisine geldikten sonra baygınlık geçirdi.

Dereceye giremeyen bazı sporcuların da gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Yarış için sadece bir ambulans tahsis edilirken, ambulans ihtiyacı karşılamayınca bayılan bazı sporcular otomobillerle hastaneye kaldırıldı. Bitiş çizgisine geldikten sonra yere yığılan sporcular çevredeki insanlardan yardım istedi.

Yarış esnasında trafiğin yarı açık olması ve bazı araçların koşu yolunda seyretmesi ise tehlike oluşturdu. Yarışma esnasında bazı sporcu antrenörleri ile yetkililer arasında tartışma yaşandı. Yarışma sonunda dereceye giren sporcuların Mersin'in Silifke ilçesindeki Türkiye Şampiyonası'na katılacağını bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 15:42:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?