4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Bayıltan kros

Kayseri'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk'ü Anma Kros İl Birinciliği yarışması sonucunda bazı öğrenciler bayılırken bazıları da gözyaşlarını tutamayarak hüngür hüngür ağladı.

Atatürk'ü Anma Kros İl Birinciliği 9 okuldan 75 öğrencinin katılımıyla Fuar Caddesi havaalanı güzergahında gerçekleştirildi. Toplam 6 kategoride yarışan öğrenciler, birinci gelebilmek için büyük çaba sarf ettiler. Yarışmanın ilk ayağında bin 500 metrede 16 yaş altı bayanlar kategorisinde 6 sporcu yarıştı. Bitiş noktasına gelen ve 4. olan Osman Ulubaş İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Kübra Demir, aniden yere yığılarak baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile küçük sporcu, ambulansta kendine geldi.

Geçen sene şampiyonada kendi kategorisinde 1. olduğunu kaydeden Demir, hayal kırıklığına uğradığını ifade etti. Demir, "Çok çalıştım. Ama nasip değilmiş. Geçtiğimiz sene 1. olmuştum. Birinci olmayı çok istiyordum, ama olmadı" dedi.

Aynı kategoride yarışan ve dereceye giremeyen Hilal Dağdelen ise hüngür hüngür ağladı. Her gün yarışma için çalıştığını söyleyen Dağdelen, "Çok istiyordum. Herkes bana destek veriyordu. Ama yapamadım. Çok üzgünüm" diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren yarışmada dereceye girenlere, ödülleri verildi. Yarışma esnasında öğrencileri aileleri yalnız bırakmazken, katılımın geçen seneye göre az olması da dikkat çekti. Bir süre trafiğe kapalı olan Fuar Caddesi ise, etkinliğin sona ermesiyle ulaşıma açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 16:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?