5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bayram hazırlıkları sona erdi

MELİKGAZİ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her yıl olduğu gibi bu senede Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını ve nöbetçi birimlerle vardiya usulü çalışacak ekiplerin koordinasyonunun yapıldığını söyledi.

Kurban Bayramı öncesi alınan tedbirlerle ilgili bir açıklama yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde 3 ayrı yerde satış ve 17 ayrı bölgede ise kurban kesim yeri tespit ettiklerini ve bu yerlerde gerekli düzenlemelerin yerine getirildiğini belirtti.

Özellikle bahçeli evi olanların bahçelerinde, apartman sakinlerinin bina bahçesinde, bağı olanların bağ evlerinde kurban kesebileceklerini, ancak Kurban Kesim Komisyon Toplantısı'nda ana cadde ve sokaklarda kurban kesilemeyeceği kararının alındığının altını da çizen Başkan Memduh Büyükkılıç, "Kurban kesimi bir ibadettir. Bu ibadetin nasıl ve ne şekilde yerine getirileceği zaten dinimizce tek tek belirtiliyor. Belediye olarak da bu yönde tüm tedbirleri aldık. Halkın rahat, temiz ve huzur içerisinde kurbanlarını kesebilecekleri ortamlar oluşturduk. Yıldırım Beyazıt Mahallesi 30 Ağustos Bulvarı Kum Ocağı, Osman Kavuncu Mahallesi Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı üzeri ve Yeniköy Mahallesi Taşlıburun Mezarlığı 2. kapı karşısı halkımız kurbanlarını satabilir. Yıldırım Beyazıt, Hürriyet, Keykubat, Belsin, Osmanlı Mahallesi, Danişmengazi, Selçuklu Mahallesi, Anbar Mahallesi, Gökkent Mahallesi, Esenyurt Mahallesi, Yeniköy Mahallesi, Altınoluk Mahallesi, İldem, Mimsin pazaryerleri, Kıranardı ve Hisarcık mezbahaneleri ile Kılıçaslan Mahallesi Kızılırmak Caddesi tenis kortunda halkımız kurbanlıklarını kesebilir" dedi.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 16:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?