5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

BBP kurultaydan memnun

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı Gülbeyi İbiş, 4. Olağanüstü Kurultay'da Yalçın Topçu'nun başkan seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BBP 4. Olağanüstü Kurultayı'nda iki adayın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından Yalçın Topçu'nun partinin yeni genel başkanı olması, BBP Kayseri İl Teşkilatı'nda sevinçle karşılandı.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun yerine gelen Topçu'nun partinin devamlılığı açısından doğru isim olduğunu belirten İbiş, "Biz Kayseri İl Teşkilat olarak Yalçın Topçu'ya desteğimizi verdik. Kendisi iyi bir insan. Hayatı, rahmetli Genel Başkanımız Yazıcıoğlu'nun yanında geçen Yalçın Topçu'yu
partinin başında görmek bizleri sevindirdi. Topçu, devlet bürokrasini iyi bilen birisidir. Parti içerisinde herhangi bir kopukluk olmayacağını söyleyebilirim. Birlik ve beraberlik her zamanki gibi devam edecek" dedi.

İbiş, kurultayın ardından Genel Başkan Topçu ile görüşerek, parti üst kademelerinde görevlendirilmek üzere il teşkilatından 4 isim önerdiğini dile getirdi. İbiş, Yalçın Topçu'nun Anadolu seferi turnesi için en yakın zamanda Kayseri'ye geleceğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 10:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?