4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Bedensel engelli sporcular ilgi bekliyor

Kayseri Erciyes Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Kemal Aytekin, ilgisizlikten yakınarak, sorunlarının çözümü için kentin ileri gelenlerinden destek istedi.

Kayseri Erciyes Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Kemal Aytekin, dernek yöneticileriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Aytekin, “Bizler dernek olarak evlerine kapanmış engelli kardeşlerimizin ufkunu açmak ve spora teşvik etmek için yola çıktık. Yeni bir kulüp olmamıza rağmen her geçen gün Bedensel Engelliler sporları camiasında adından söz ettiren ve saygı duyulan bir kulüp haline gelmekteyiz” dedi.

Aytekin 28-30 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen “Türkiye Ampute Futbolun Geleceğini Konuşuyor” konulu toplantıda yapılan oylama sonucunda Ampute Futbol Kulüpleri Temsil Heyeti’ne seçildiklerini ve bu durumu Kayseri açısından başarı olarak nitelendirdiklerini söyledi.

Kayseri’de engelliler olarak sporda iyi işler yapmaya çalıştıklarını ancak şehrin önde gelen isimlerinden yeteri kadar destek alamadıkları için üzgün olduklarını da dile getiren Aytekin, “Kulübümüzün sorunlarını çözmemizde yöneticilerimizin bize yardımcı olmaları gerekiyor. Bizleri görmezlikten gelmeye daha ne kadar devam edecekler” diyerek serzenişte bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 19:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?