3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Bekir Yıldız'a teşekkür plaketi

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, insanca, uygar ve rahat yaşanacak mekanlar sunmanın belediyelerin görevi olduğunu söyledi.

Mimarsinan Mahalle Muhtarı Hidayet Andaç, Kocasinan Belediyesi'nin yaptığı hizmetlere teşekkür etmek için Fevzi Çakmak Lisesi Müdürü Rahmi Şirayder ve mahalle sakinleriyle beraber Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek bir plaket sundu.

Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir mekanlar sunmanın belediyelerin görevi olduğunu belirten Başkan Yıldız, ”Çeşitli hizmetler yapmak, insanlara; insanca, uygar ve rahat yaşanacak mekanlar sunmak görevimiz. Yapılan hizmetlerin sevilip takdir edilmesi de bize moral veriyor. Hizmetlerimiz devam ediyor. Bünyan Garajı'na güzel bir park yapılması için yıllardır uğraştık, Büyükşehir Belediyesi park inşaatında sona geldi” dedi.

Mimarsinan Mahalle Muhtarı Hidayet Andaç ise, 2 dönemdir birlikte çalıştıklarını belirterek, ”Kocasinan Belediyesi'nin hizmetlerinden bir vatandaş olarak memnunum. Hangi hizmeti istediysek getirdiniz. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Muhtar Andaç, Başkan Yıldız'a plaket sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 09:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?