4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Belediye araç filosunu genişletti

Talas Belediyesi hizmetlerde kullanmak üzere makine parkına 5 araç ilave etti. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yeni araçlarla makine parkını daha güçlendirdiklerini belirtti.

Talas Belediyesi bir adet yolcu otobüsü, cenaze nakil aracı, lastik tekerlekli büyük silindir, küçük silindir ve yol süpürge aracı alarak araç filosuna 5 yeni araç daha ilave ederek, araç filosunu genişletti. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım hızla büyüyen ilçede hizmet kalitesini en üst düzeyde tutmak için daha teknolojik araçlar aldıklarını ifade etti.

Başkan Yıldırım, “Talas gelişimini yeni yapılan konut alanlarıyla hızla sürdürmektedir. Bu gelişime yakında ilçemize bağlanacak yeni beldelerle sınırlarımızı daha da genişleterek hizmet alanlarımızı arttırmaktadır. Bu gelişim belediye hizmetlerimizin kalitesini en üst düzeyde tutmamız için makine parkında kullandığımız araçlara yenilerini ilave ederek mümkün olmaktadır. Yeni aldığımız yolcu otobüsü sosyal ve kültürel aktivitelerimiz için büyük bir ihtiyaçtı. Cenaze nakil aracımızın oldukça eski bir araç olması nedeniyle yeni aldığımız araçla şimdi hizmetimizi daha verimli hale getirdik. Asfalt imalatımızda kullanmamız amacıyla aldığımız lastik tekerlekli büyük silindir ve küçük silindirle kaliteli yollar yapmamız için fen işleri ekiplerimize büyük kolaylık ve hız sağlayacak. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün kullandığı 2 süpürge aracına ilave olarak çok verim alacağımızı düşündüğümüz ve test ettiğimiz yol süpürge aracı ilçemizin tüm cadde ve sokaklarında hizmet verecektir. Belediyemiz birimlerinde kullanılacak olan 5 aracın toplam maliyeti 365 bin YTL’dir. Vereceğimiz hizmetlerin kalitesini arttırmak için makine parkımıza ilave ettiğimiz araçlar halkımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde ifade etti.

 

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 11:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?