4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Belediye Meclisi toplandı

Melikgazi Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlanmak üzere toplandı.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, 14 imar ve 4 idari konu görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Belediye olarak Anayasa Mahkemesi'nin verdiği karar neticesinde kesinleşen belde belediyelerin bağlanması kararına bizler hazırdık. Melikgazi Belediyesi gerek bütçesi, gerek teknik alt yapısı, gerek ise yönetim kadrosu ile bu yapılanmaya hazır idi. 2009 yılı bütçesini hazırlarken de bu genişleme ve büyümeyi göz önünde bulundurarak bütçemizi yaptık” dedi.

Gündemde 14 imar konusunun yer aldığını ve bu konuların ilgili komisyonca titizlikle incelenme neticesinde meclis gündemine geldiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, imar konusunda alınan kararlar ile örnek ve referans belediyeciliğin fiziki şartlarının oluşturulduğunu kaydetti.

Ayrıca Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Tarınç'ın meclis üyeliğinden istifa isteğine ilişkin dilekçesinin de meclis gündeminde görüşülerek kabul edildiğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 18:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?