2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Belediye personeli iftarda buluştu

Hacılar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği Kültür Merkezi’nde verildi. Belediye Meclis üyeleri ile belediye personelinin bir araya geldiği yemeğe, Hacılar Kaymakamı Uğur Bulut da katıldı.

Hacılar Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeği sonrası ilk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Ahmet Herdem, iftar yemeğini geleneksel hale getirdiklerini hatırlatarak, belediye çalışanlarının bir aile olduğuna vurgu yaptı.
Aile olmanın gerekliliği olarak zaman zaman bu tür birlikteliklerin kaçınılmaz olduğuna işaret eden Başkan Herdem, “Geleneksel hale getirdiğimiz bir iftar yemeğinde daha birlikteyiz. Bu yıl farklı olan bir şey var o da çalışan sayımızın eksikliğidir. Fakat sonuçta kurumlar bakidir. Hepimizin görevi memlekete hizmet etmektir. Bu yıl ki iftar yemeğimizde aramızda bir misafirimiz var. Kaymakamımız Uğur Bulut, bayramda yeni görev yerine başlayacak. Zannedersem Kaymakamımızın da söyleyecek birkaç sözü olacaktır. Ramazan dolayısıyla afiyet olsun diyor, bundan sonraki yaşantınızda ailenizle birlikte mutlu ve refah bir hayat geçirmenizi temenni ediyorum. Ramazan ayının bol çalışma, bol iş ve birbirinize karşı bol saygı ve sevgi iletilmesini diliyorum” dedi.

Erzincan’ın Üzümlü ilçesine tayini çıkan Hacılar Kaymakamı Uğur Bulut, Başkan Herdem’in davetlisi olarak katıldığı iftar yemeğinde duygu yüklü bir veda konuşması yaptı. Sözlerine “Tayini çıkan bir Kaymakamdan ziyade bir Hacılar dostu olarak konuşacağım” diyerek başlayan Bulut, yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Hacılar Belediyesi’nin hizmetlerini 4 yıl boyunca yakından izleme imkanımız oldu. Tabi bana göre dışardan bir gözün değerlendirmesi daha sağlıklı. Denizin içinde yüzen balık suyun farkına varmayabilir ama bir altıncı görev yerimiz itibarıyla diğer görev yaptığımız yerlerdeki belediyecilik anlayışıyla kıyaslama imkanına sahibiz. Bu açıdan kıyasladığımız zaman Hacılar Belediyesi’nin tüm seviyedeki çalışanlarına Kaymakamdan çok burada yaşayan bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum. Belediye hizmetleri gayet güzel, nizamlı olarak devam ediyor. Bunda muhakkak ki hepinizin payı var ama Hacılar insanının beklenti çıtası çok yüksektir. Buna uygun olarak bir performans içerisinde olacağınıza da eminim. Malumunuz benim iki yıllık doğu hizmetim eksikti. Onu tamamlamak üzere Erzincan’ın Üzümlü ilçesine Kaymakam olarak gidiyoruz. Birçok arkadaşımızla görüşeceğiz ama ola ki görüşemediğimiz arkadaşımız olur ise ben Allahaısmarladık diyorum. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Bizi bir Hacılar dostu olarak hatırlamanızı istirham ediyorum.” Dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 14:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?