5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Belediyeden 40 muhtara bilgisayar

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, mahalle hizmetlerinin karşılanması için 40 muhtara bilgisayar dağıttı.

Bilgisayar dağıtım töreninde konuşan Başkan Bekir Yıldız, hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak, mahalle ihtiyaçlarını anında karşılamak için çalıştıklarını belirterek, bu konuda muhtarlarla işbirliği yaparak, işlerini kolaylaştırıp ihtiyaçlarını karşılamak için muhtarlara da yardımcı olduklarını söyledi.

Muhtarların iyi şartlarda çalışması, vatandaşa kaliteli hizmet sunması için sürekli destek sağladıklarını belirten Başkan Bekir Yıldız, “Muhtarlara mekan yapmada, mekanların donanımında, taleplerinin karşılanması ve takibi noktasında Büyükşehir Belediyesi, KASKİ, elektrik şirketi ve diğer kurumlarla ilgili taleplerini sürekli takip ediyoruz” dedi.

Yaşanılan çağda her türlü çalışmanın bilgisayar ortamına taşındığını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “İnşallah dağıttığımız bilgisayarlar mahalle hizmetlerinin karşılanması ve işlerinizin kolaylaştırılması konusunda size katkı sağlar, destek olur” diye konuştu.

Kayseri Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Oğuz da, muhtarları düşündüğü için Başkan Bekir Yıldız'a çok teşekkür ederek, “Bilgisayar, muhtar için olmazsa olmaz bir ihtiyaçtı. Kocasinan Belediyesi bu ihtiyacımızı karşıladı, teşekkür ediyorum” dedi.

Bilgisayar dağıtılan muhtarlar da Başkan Bekir Yıldız'a teşekkür ederek önemli bir eksikliğin giderildiğini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 15:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?