5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Belediyeden bayram hediyesi

KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL TESİS

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 600 bin liraya mal olan Beyazşehir Sosyal Tesisleri'nin mahalle sakinlerine bayram hediyesi olarak sunulacağını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Bekir Yıldız, 2 katlı planlanan Beyazşehir Sosyal Tesisleri'nin çok amaçlı tasarlandığını vurgulayarak, “İnşaat çalışmaları bitti, hiçbir eksiği kalmadı. Şimdi sosyal tesislerinin içinin donanımına başlandı. En kısa zamanda açılışa hazır hale gelecek” dedi.

Başkan Bekir Yıldız, Beyazşehir Sosyal Tesisleri'nde vatandaşın hayatını kolaylaştıracak nitelikte yenilik ve hizmetlerin sunulacağının altını çizerek, “Hanımlara meslek edindirme kurs merkezleri, öğrencilerin derslerine takviye yapılabilecek derslikler, test salonları, öğretmenler odası, toplantı odası, seminer salonu, arşiv, emeklilerin sohbet edeceği mekanlar gibi çeşitli donatılar olacak. Elektrik, su, doğalgaz, telefon tahsilat büroları da bulunacak. Beyazşehir Sosyal Tesisleri bütün donanımıyla beraber 600 bin liraya mal oldu” şeklinde konuştu.

KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL TESİS
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 22:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?