3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Belediyeden doğum hediyesi!

Talas Belediyesi, başlattığı yeni bir proje ile yeni doğan bir çocuğa sahip her aileye anne bebek bakım kitabı, zıbın takımı ve fidanın yer aldığı bir hediye paketi veriyor.

Talas Belediyesi'nin gerçekleştirdiği uygulama ile dünyaya gelen her çocuk için bir adet fidan ve zıbın takımı, annelere ise çocuklarını daha sağlıklı bir şekilde yetiştirmeleri için hazırlatılan “Bebeğim ve Ben” kitabı hediye edilecek. Hem Talas'ın yeşil dokusuna katkı sağlamak hem de gelecek nesillerin daha sağlıklı ve bilinçli yetişmesine imkan sağlayacak proje hakkında bilgiler veren Talas Belediyesi Bayan Meclisi Başkanı Rezan Aktaş sosyal projenin mimarı Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a teşekkür etti.

Aktaş, “Her bebek için verdiğimiz çam fidanları Talas için çok anlamlı bir hediyedir. Ailelerimiz bu fidanları çocuklarıyla birlikte özenle yetiştirirken aynı zamanda tarihi ve yeşil dokusuyla hafızalarda yer edinen ilçemize önemli katkılar sağlanacağına inanıyoruz. Çocuklarımız hayata gözlerini açtığı andan itibaren başlayarak çevre bilincini aşılamış oluyoruz” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 14:57:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?