3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Belediyeden öğrencilere burs

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında üniversiteyi kazanan öğrencileri tebrik ederek, “Meclis kararıyla bu yıl eğitim yardım miktarı ve öğrenci sayısı belirlenecek” dedi.

Açıklamalarda bulunan Memduh Büyükkılıç, belediyeye eğitim yardımı için yoğun bir şekilde başvuru yapıldığını söyledi. Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyemiz 8 yıldır eğitim yardımı yapmaktadır. 2008 Ekim ayı meclis toplantısında konu gündeme gelmekte ve meclis kararıyla eğitim yardım miktarı ile verilecek öğrenci sayısı belirlenmektedir. 2007-2008 yılında Kayseri dışında üniversite de okuyan örencilere eğitim yardımında bulunduk. Bu yıl meclis kararıyla miktar ve sayı belirlendikten sonra eğitim yardımı alacak adaylar bilgisayar ile belirlenecektir “ dedi.

Eğitim yardımı başvurularının 15 Eylül 2008 tarihinden itibaren Melikgazi Belediyesi'nin www.melikgazi.bel.tr internet sitesinden yapılabileceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, başarı öğrencilerin her zaman desteklenmesi ve takdir edilmesi gerektiğini, belediye olarak mali imkanlar içerisinde her zaman eğitime destek olduklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 16:17:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?