5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Belediyeden spora destek

Melikgazi Belediye Başkan Vekili Mustafa Demir, Melikgazi Belediyesi olarak okul bahçelerine spor sahası ve spor malzemesi yerleştirerek eğiteme destek ve yatırım yapmaya devam ettiklerini söyledi.

İlçe sınırları içerisinde son 4 yıldır 24 okula basketbol sahası yaptıklarını belirten Başkan Vekili Mustafa Demir, ayrıca 224 adet park bulunduğunu ve bu parklarda spor sahalarının mevcut olduğunu söyledi.

Açık alanlardaki basketbol ve voleybol sahalarında çocukları ve gençlerin güven içerisinde spor yapabilmekte olduklarını ifade eden Başkan Vekili Mustafa Demir,” Belediye olarak ayrıca okul bahçelerine de spor sahaları inşa ediyoruz. Eğitim saatlerinde öğrencilere hizmet veren bu okul bahçeleri hafta sonu, akşamüstü, özellikle yaz aylarında mahalle çocuklarına hizmet vermektedir. Dolayısıyla okul bahçelerine yapılan spor alanları eğitime ve mahalleye olmak üzere, iki yönlü hizmet vermektedir " dedi.

Bu yıl ilçe sınırlarına geçen yerleşim alanlarında yer alan okullarda çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Vekili Mustafa Demir, Hisarcık’ta bulunan Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu bahçesinde basketbol sahası inşa ettiklerini bu örnek çalışmayı 8 ayrı okulda daha yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 16:17:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?