3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Belediyeden tasarruflu lamba hediye

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin tamamını yatıran mükelleflere enerji tasarruflu lamba hediye etti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, vergisini yatıran her mükellefe 14 watt değerinde beyaz ışık veren birer lamba hediye ettiklerini söyledi.

Büyükkılıç, “En ucuz enerji, tasarruf edilen enerjidir. Enerji tasarrufu konusunda halkımızı bilinçlendirmek ve tasarruflu aydınlatma lambaları kullanımını teşvik ederek yaygınlaştırmak istiyoruz. Aynı zamanda belediyemize mülkü olan mükelleflerimizin Emlak ile Çevre Temizlik Vergileri'ni yatırmalarını teşvik etmek, özendirmek ve vergi verme alışkanlığını ödüllendirmek istiyoruz. Bu amaç ile iki isteği birleştirerek Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin tamamını yatıran her mükellefe birer adet enerji tasarruflu lamba hediye ediyoruz” dedi.

Enerji tasarruflu lamba dağıtımına bugün başladıklarını ve vergi mükelleflerinin bu uygulamadan çok memnun olduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, vergi ödemesi için birçok kolaylığın getirildiğini ve hafta boyunca da akşam saat 20.00'ye kadar mesai yaptıklarını kaydetti. Başkan Memduh Büyükkılıç, vergilerini yatırmak isteyenler için cumartesi ve pazar günleri veznelerin tam gün açık olacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 14:03:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?