5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Belediyeden vergi uyarısı!

MELİKGAZİ BELEDİYESİ'NDEN VERGİ MESAİSİ

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2009 Yılı Emlak Vergisi'nin ikinci taksitinin bu ay içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, “Vergi mükelleflerimiz için cumartesi ve pazar günleri Emlak ve Gelir Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır” dedi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla 27-30 Kasım tarihleri arasında mesai yapılmayacağını hatırlatarak, bu nedenle 21-22 Kasım tarihlerinde gün ve 23-24-25 Kasım tarihleri arasında ise akşam saat 20.00'ye kadar emlak vergisi tahsilatı yapılacağını söyledi.

Hafta içi mesai saatleri içerisinde vergisi yatırma imkanı bulamayan memur ve işçi mükelleflerle ulaşım zorluğu olan veya işlerin yoğunluğu sebebiyle vergilerini yatırmada zorluk çeken ve fırsat bulamayanlar veznelerin hafta sonu açık olacağını kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Evinde internet olan vergi mükellefler, isterlerse her türlü işlemlerini sanal ortamda yapabilirler. Ayrıca üzerinde nakit parası olmayan mükelleflerde kredi kartı ile ödemelerini yapabilirler. Melikgazi Belediyesi olarak vergi mükellefleri için tüm imkanları seferber ettik. Ödenen vergiler belediye hizmetleri ile yine ilçe halkına park, yol, çocuk oyun alanı, yeşil alan, spor alanları gibi yatırımlarla geri dönüyor” dedi.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ'NDEN VERGİ MESAİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 16:13:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?