4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Belediyenin çalışmaları takdir topladı

Kayseri'nin Talas Belediyesi tarafından parklara ve mahalle aralarına yerleştirilen oyun alanları çocukların büyük ilgisini topladı.

Talas Belediye Başkanlığı Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl parklara yerleştirdiği yeni modern çocuk oyun grupları büyükler ve küçüklerin taktirini topladı. Çocuklar tarafından beğeni ve ilgiyle kullanılan modern oyun grupları görselliğiyle de dikkatleri üzerine topluyor.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yeşil alanlar içerisine yeni yerleştirilen oyun gruplarından çocukların fazlasıyla istifade ettiğini söyledi. Yıldırım, “Parklarımızda kullanılmakta olan eski oyun gruplarını yenileyerek çocuklarımız için daha sağlıklı, modern ve kullanılabilir hale getirdik. Bunun yanı sıra oyun grubu bulunmayan parklarımıza ve mahalle aralarına yeni oyun gruplarımızı yerleştiriyoruz. 50 adet parkımıza çocuk oyun gruplarının montajını yaparak hizmete sunduk. Şık görünümü ve fonksiyonel kullanımı bulunan modern oyun gruplarımız içerisinde, tahterevalli , stres topu, tarzan merdiveni, kaydırak, dalgalı kaydırak salıncakları ve diğer aksesuarları ile sosyal bir hizmet vermektedir. Ayrıca hem büyükler hem de küçüklerin istifade etmeleri için 75 adet açık hava spor aletini parklarımıza yerleştirdik. Halkımız oyun gruplarını ve spor aletlerini memnuniyetle kullanmaktalar. Talas'ın güzelliğine bu tür aktivitelerle yenilerini eklediğimiz için vatandaşlarımız teşekkürlerini dile getirmekteler” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 15:34:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?