4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Belediyenin eğitim çalışmaları sürüyor

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi, eğitimin her alanında yapmış olduğu çalışmalar ve ilçe sınırları içerisindeki okullara ve öğrencilere vermiş olduğu destek ve gayret vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Melikgazi Belediyesi eğitim alanında şimdiye kadar yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, Melikgazi Çevre Komitesi (MİÇEK) toplantılarında alınan karar gereği, tüm okulların bank, çöp sepeti, kamelya, plastik konteynır, geri dönüşüm kumbarası ve kabartma Türkiye haritası gibi ihtiyaçlarının 2008-2009 eğitim öğretim yılında yerine getirilmesi sağlandı. Ayrıca çevre düzenleme ihtiyacı duyulan okullarında çevre düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında Osman Kavuncu İlköğretim Okulu ve Kadir Has Anadolu Lisesi'nde yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ”Melikgazi Belediyesi eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Bölgemizdeki İlköğretim ve liselerin ihtiyaçlarını karşılama yönündeki çalışmalarımız ile oturma bankından, basketbol sahasına, çöp konteynırından, haritasına kadar ihtiyaçları temin edilmektedir. Ayrıca çevre düzenleme ve temizlik konusunda gayretlerimiz sürmektedir. Melikgazi Belediyesi olarak eğitime ve öğretime desteğimiz her alanda ve her platformda artarak devam edecektir. Geleceğimiz olan yavrularımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmelerini sağlamak bizim başlıca görevlerimiz arasında yer almaktadır “ dedi.

Kadir Has Anadolu Lisesi Müdürü Konuralp Usta ve Osman Kavuncu İlköğretim Okulu Müdürü Necmettin Yılmaz ise, Melikgazi Belediyesi'nin klasik belediyecilik anlayışının dışına çıkarak, eğitim ve öğretime, sosyal ve kültürel faaliyetlere ciddi anlamda destek verdiğini kaydettiler. Müdürlür, “Okullara göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı eğitim camiası adına Başkan Memduh Büyükkılıç'a, şahsında bütün çalışanlarına teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 16:38:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?