4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Belediyenin geleneksel iftar yemeği

Kayseri'nin Hisarcık Belediyesi, her yıl geleneksel hale getirdiği personel iftar yemeği geleneğini bu yıl da gerçekleştirdi.

Beştepeler'de gerçekleştirilen iftar yemeğine Hisarcık Belediyesi personellerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri katıldı. Yaklaşık 150 kişinin katılımıyla gerçekleşen yemeğe ilgi oldukça büyüktü.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral, göreve geldikleri günden buyana 4,5 yıl geçtiğini ve her zaman halkın yanında olduğuklarını söyledi.

Veral, “Halkımız adına her zaman en iyiyi ve en güzeli tercih ettik. Belediyeciliğin temel görevleri arasında bulunan yol, altyapı, park ve bahçe çalışmalarımızın yanında sosyal bir belediye olarak halkımız arasında kaynaşmayı sağladık, dargınlarımızı barıştırdık, büyüklerimizi ve hastalarımızı sık sık ziyaret ettik, fakir ve fukaramızın yanında olduk. Halkımız ile birlikte kimi zaman eğlendik, kimi zaman da üzüldük. Halkımızın her zaman en iyiye layık olduğu bilinci içerisinde, mübarek Ramazan ayının ülkemize ve beldemize hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 14:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?