4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Belediyenin köpükle hijyen çalışması

Kayseri'nin Talas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp araçlarını ve konteynırları geliştirilen köpüklü yıkama sistemi ile yerinde temiz ve hijyenik hale getiriyor.

Açıklamalarda bulunan Talas belediye Başkanı Rifat Yıldırım, köpüklü sistemle kolay ve daha iyi temizleme imkanı bulduklarını söyledi.

Turizm kenti haline gelen Talas'a yakışır hizmetler sunduklarını belirten Yıldırım, “Göreve geldiğimiz ilk yıl içerisinde başta Atatürk Bulvarı, Anayurt bölgesi olmak üzere ana cadde ve sitelerde çöp konteynırlarını kaldırarak zamanlı çöp toplama sistemine geçtik. Çevre sağlığı açısından çok önem verdiğimiz zamanlı çöp toplama sistemiyle hem koku hem de görüntü kirliliği eş zamanlı olarak ortadan kaldırılmış oldu. Ancak mahalle araları ve diğer bölgelerde kullanılmakta olan konteynırlarımızın temizliği için sürekli toplatarak temizlik yaptırıyorduk. Yeni geliştirilen köpüklü yıkama cihazı ile şimdi konteynırları yerinde temizleme imkanı buluyoruz. Bu işlem bize hem kolaylık hem de vakit kazandırarak daha iyi sonuç almamızı sağlamaktadır. Tarihi ve modern kentimiz Talas'ın estetik görünümü açısından kayda değer bulduğumuz temizlik çalışmalarımızı hızla sürmekteyiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 12:17:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?