3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

'Benim Sınıfım' projesi tamamlandı

Kayseri Atatürk Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin kendi imkanlarıyla başlattıkları 'Benim Sınıfım' projesi tamamlandı.

Ekim ayında başlayan ve aralık ayı itibariyle de sona eren 'Benim Sınıfım' projesi kapsamında, okulun 27 dersliği, koridorları, bilgisayar laboratuarları, fen laboratuarı boyanırken, çöp kovaları ve yazı tahtaları da yenilendi.

Açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Alper İbrahim Bişkin, öğrencilerin temiz, düzenli ve güzel fiziki ortamlarda eğitim öğretim görmelerini amaçladıklarını söyledi. Okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrenci ile velilerinin el birliğiyle, projenin başarılı bir şekilde tamamlandığını sözlerine ekleyen Bişkin, “Yapılan bu çalışma, eğitim öğretimde iyi bir örnek teşkil etti. Her şeyi devletten beklemek yerine eldeki imkanları kullanarak da birçok işin yapılabileceğini gösterdik. Bundan sonraki süreçte de yeni projelerle okulumuzu geliştirmek istiyoruz. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 11:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?