7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Beyaz Melekler sertifikalarını aldı

BEYAZ MELEKLER SERTİFİKALARINI ALDI

Büyükşehir Belediyesinin Avrupa Birliği hibe projelerinden biri olan 'Beyaz Melekler' projesinin sertifika töreni gerçekleştirildi.

Elmacıoğlu Restorant'ta gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, İbrahim Halil Çomaktekin, Davut Haner, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Savruk, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ve kursiyerler hazır bulundu.

Kadın istihdamını desteklemek amacı ile yürütülen Beyaz Melekler projesinin sertifika töreninde açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Serra Bayram yaptı. Bu proje kapsamın da 150 kursiyerin hasta ve yaşlı bakımı konusunda eğitimler aldıklarını ve huzurevleriyle rehabilitasyon merkezlerin de stajlarını tamamladıklarını belirten Bayram,''Bu projenin hayata geçirilmesin de ve uygulanmasın da bizi destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Mehmet Özhaseki'ye, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine, tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Beyaz Melekler projesi kursiyerlerinden SerapYağız ise bu proje sayesinde dolu dolu eğitim aldıklarını ve kendilerine olan güvenlerinin arttığını kaydederek,''Almaya hak kazandığım bu sertifika ile 2 aydır Özel bir Hastanede çalışmaktayım. Bizlere böyle bir eğitim olanağı sunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ederiz'' dedi.

Konuşmaların ardından Proje kapsamında eğitim alan ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.

BEYAZ MELEKLER SERTİFİKALARINI ALDI
BEYAZ MELEKLER SERTİFİKALARINI ALDI
BEYAZ MELEKLER SERTİFİKALARINI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2011 Pazartesi 17:02:01
Güncelleme :18 Temmuz 2011 Pazartesi 17:44:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?