5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bilgisayarlar sahiplerini bekliyor

Elektronik çağın vazgeçilmezlerinden olan bilgisayarlar, tamirat için verildikleri bilgisayarcılardan ekonomik kriz nedeniyle sahipleri tarafından alınacakları günü bekliyor.

Kayseri'de faaliyet gösteren Deniz Bilgisayar'ın sahibi Osman Demirparmak, yaşanan ekonomik kriz ile birlikte artan yedek parça fiyatları nedeniyle bilgisayarların eskisi kadar ucuza tamir edilemediğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl tamir için verilen onlarca bilgisayarın bugün hala teslim alınmadığını ifade eden Demirparmak, tamir edilen bilgisayarların modellerinin eskimesi sonucu sahipleri tarafından geri alınmadığını kaydetti.

Demirparmak, "Uzun yıllardır bilgisayar ve teknoloji sektöründe hizmet veriyoruz. Bir yılı aşkın süredir bize tamir için verilen bilgisayarlar hala sahipleri tarafından geri alınmadı. Ticari itibarımızı ve güvenimizi sarsmamak adına da bu bilgisayarları sıkıca korumak zorundayız. Biz bu olayı aslında ekonomik krize bağlıyoruz. Ekonomik kriz bir gün biterse, tamir için getirilen bilgisayarlar elbet geri alınacaktır, ümidindeyiz" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 16:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?