5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bilici'den şehit ailelerine ziyaret

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Ramazan Bayramı dolayısıyla gazi ve şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Vali Mevlüt Bilici, beraberindeki AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Murat Kırkaya, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, İl Emniyet Müdürü Akif Akkale ve İl Müftüsü Şaban İşlek ile birlikte ilk olarak gazi Uzman Çavaş Adem Serim'i evinden ziyaret etti.

Vali Bilici ve bareberindekiler daha sonra sırayla Şehit Piyade Komanda Çavuş Yusuf Özmen'in babası Ali Özmen'i, Şehit Jandarma Çavuş İsmail Uygun'un babası Mürsel Uygun'u ve Şehit Polis Memuru Mustafa Yavuz'un eşi Günay Yavuz'u evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Ziyaret sonra bir açıklama yapan Vali Bilici, her karışı şehit kanlarıyla sulanan bu vatanın bize şehitlerin emaneti olduğunu belirterek, “Eğer biz bugün rahat bir şekilde yaşayabiliyorsak, aziz şehitlerimizin sayesindedir. Sizlerde bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Devletimiz şehit ailelerimize sahip çıkmaktadır. Bizlerde her zaman bu ailelerimizin yanındayız” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 13:28:35
Güncelleme :23 Eylül 2009 Çarşamba 13:34:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?