3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Bin kişiye iftar verilecek

Erciyes Feneri Fener Market Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ruhlukürkçü, yaklaşan Ramazan ayı öncesi Erciyes Feneri Derneği olarak, iftarda vatandaşlara günlük bin kişilik yemek vereceklerini söyledi.

Hunat Katlı Otoparkı'nda açıklama yapan Erciyes Feneri Fener Market Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ruhlukürkçü, “Bildiğiniz üzere 12 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz Erciyes Feneri Fener marketimizin iftar davetini sizler aracılığıyla halkımıza duyurmak istiyoruz. İftar davetimiz yine Hunat Çarşısı Katlı Otoparkı'nda yapılacak. Günde bin kişiye iftar mönüsü dağıtacağız. Bu iftar mönümüz her gün değişiklik arz edecek. Geçen yıllarda sulu yemek veriyorduk, bunlarda soğuma gibi bazı unsurlar olduğu için ve gelen misafirlerimizi daha iyi ağırlama adına kuru malzemelerle iftarımızı açacağız. Her gün iftarda 150 gram etten oluşan iftar mönümüz var. Bunun dışında da tatlımız, ayranımız, suyumuz ve 3 çeşit yemeğimiz olacak.” diye konuştu.

Hayırseverlere seslenen Ruhlukürkçü, “Günde vereceğimiz bin kişilik iftarın maliyeti 4 bin 500 TL’dir. İlla bin kişiye iftar vereceğiz diye bir şart yok. Hayır sahiplerimiz havuzumuza ne kadar uygun görürlerse o miktarlarda yardımlarda bulunabilirler. Sofranın bereketi kalabalıktandır diyoruz. Ramazan ayına da hoş geldin diyoruz. Bütün Kayseri halkına iftarımıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2012 Perşembe 18:42:11
Güncelleme :28 Temmuz 2012 Cumartesi 18:35:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?