5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bir babanın haykırışı

BİR BABANIN HAYKIRIŞI
Kayseri'nin Talas ilçesinde Bayram'ın 2. günü şeker toplamak için evden ayrılan ve bir daha bulunamayan 2'si kardeş 3 çocuktan Türkan Ay'ın babası İbrahim Ay, İkbal gibi Türkan'ı da en kısa zamanda kucağına almak istediğini söyledi.

Kızı Türkan Ay'ın kaybolduğu andan bu yana kötü günler geçirdiklerini belirten baba İbrahim Ay, evinin yakınında bulunan parkta diğer kızı İkbal Ay'a (7) sarılarak Türkan'ı da en kısa zamanda kucağında görmek istediğini dile getirdi.

Küçük İkbal ise sarıldığı babasını öptükten sonra ablasını çok özlediğini ve oyun oynamak isteğini söyledi.

Kızı İkbal'e sarılarak öpen ve gözleri dolan baba İbrahim Ay, "Öteki çocuğumu da kucağımda istiyorum. Benim 14. günü bekleyecek gücüm kalmadı. Benim bu çocuğum nasıl kucağımdaysa, diğer çocuğumun da kucağımda oturmasını istiyorum. Buradan tüm yetkililere sesleniyorum, kızımı istiyorum. Şu anda başka hiçbir şey düşünemiyorum. Kızım İkbal bana ablasını özlediğini, onunla oynamak istediğini söylüyor. Bu çocuğumda, ablası olmadığından dolayı bir endişe ve şaşkınlık var. Aramaların tüm hızıyla devam ettiğine inanıyorum. Şu anda elimizden bir şey gelmiyor. Bize gelecek hayırlı haberi bekliyoruz. Çocuğum şu an çıksa gelse, samimi söylüyorum, ne yapacağımı dahi düşünemiyorum. Umarım Allah'ın izniyle sapasağlam çıkar gelirler. Çocuklarım geldiği zaman ne yapacağımı herkes mutlaka görür. Çocuklarımın bulunacağını bilsem, inanın canımı dahi veririm" dedi.

Baba İbrahim Ay, parkta biraz oturduktan sonra kızının marketten istediklerini alarak evine döndü. Dede Hasan Kanat binanın giriş kapısında gelecek mutlu bir haberi beklerken, komşuların endişeli bekleyişi ise sürüyor.
Kayseri'nin Talas ilçesinde 13 gün önce, Bayram'ın 2. günü şeker toplamak için evden ayrılan Ahmet Tuna Tekin (8) ve kız kardeşi Dilruba Tekin (7) ile Türkan Ay'dan (11) bir daha haber alınamadı.
 

BİR BABANIN HAYKIRIŞI
BİR BABANIN HAYKIRIŞI
BİR BABANIN HAYKIRIŞI
BİR BABANIN HAYKIRIŞI
BİR BABANIN HAYKIRIŞI

 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 16:39:02
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 19:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?