2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Bir günde 4 komşu kavgası

Kayseri'de son zamanlarda komşular arasında çıkan kavgaların artış kazandığı gözleniyor. Uzmanlar ise komşuların birbirlerine karşı daha müsamahalı davranmaları gerektiğini söylüyor.


Kayseri, son 1 gün içerisinde 4 komşu kavgasına sahne oldu. Edinilen bilgiye göre ilk olay, Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde meydana geldi. Geri manevra yaparken park halindeki otomobile çarpan İ.S. (44) ile otomobilin sahibi F.Y. (29), tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olaya F.Y.'nin ablası S.U. (32) ve babaannesi S.Y. (59) ile İ.S.'nin yakınları M.S. (21), S.S. (20) ve A.K. (35) de karıştı. Çıkan kavga sonucu F.Y, ablası S.U. ile babaannesi S.Y. hafif şekilde yaralandı.


Kavga, çevredeki vatandaşların ve polisin yardımıyla bitirildi. Diğer 4 şahıs polis tarafından yakalandı. Bir diğer olay Kocasinan ilçesi Gevher Nesibe Mahallesi'nde meydana geldi. Komşu olan taraflar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, birbirlerini karşılıklı olarak darp eden M.B. (36), M.A. (19) ile Ö.Ş. (27) yakalandı.


Bir diğer olay ise saat 09.00 sıralarında, Melikgazi ilçesi K. Mustafa Mahallesi'nde meydana geldi. Komşu olan N.D. (41) ile F.K. (34) arasında, eski bir husumetten dolayı kavga çıktı. Kavga sonucu N.D. darp sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. F.K. ise polis tarafından yakalandı.


Son olay ise saat 10.30 sıralarında, Melikgazi ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşandı. Birbirlerini karşılıklı tehdit edip hakarette bulunan komşular F.Ö. (28) ile S.E. (26) ve S.G. (60) yakalandı.


Polis, yaşanan 4 olay ile ilgili soruşturma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 17:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?