5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Borçları yüzünden intihara kalkıştı

BORÇLARI YÜZÜNDEN İKİNCİ KEZ İNTİHARA KALKIŞTI

Kayseri'de borçları yüzünden daha önce fare zehiri içerek intihar etmek isteyen 2 çocuk babası, bu kez bileklerini kesti.

Edinilen bilgiye göre Çorakçılar Mahallesi Papatya Sokak'ta oturan 2 çocuk babası Mustafa Ö. (36), kısa bir süre önce geçirdiği ameliyatın ardından işten çıkarıldı.

Bankalara kredi borcu bulunan ve evlerine odun, kömür alamadığı için bunalıma giren Mustafa Ö., daha önce fare zehri içerek intihar girişiminde bulunmuştu.

Dün akşam saatlerinde eşi Gülizar Ö. komşuya gittiği sırada borçlarından ötürü tekrar bunalıma giren Mustafa Ö., kapıyı kilitleyerek bıçakla bileklerini kesti. Gülizar Ö., kapıyı açamadığı için eşinin tekrar kendisine zarar vereceğini düşünerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, birinci kattaki evin kapısını açamayınca pencereden girdi. Mustafa Ö.'yü hareketsiz bir şekilde bulan polis, durumu 112 ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine götürülen Mustafa Ö., tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 14:44:00
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 15:06:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?