7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Boşanmak isteyen eşe kurşun

BOŞANMA DAVASI AÇTIĞI EŞİ KURU SIKI TABANCA İLE KURŞUN YAĞDIRDI

Kayseri'de iki ay önce boşanma davası açtığı ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğu eşinin kurusıkı tabanca ile kurşun yağdırdığı kadın, hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 38 yaşındaki N.A.'nın iki ay önce eşi M.A.'ya boşanma davası açtığı ve ayrı yaşadığı öğrenildi. N.A. bu sabah iş yerine giderken boşanma davası açtığı eşi M.A.'nın kurusıkı tabanca ile saldırısına uğradı. Vücudunda 29 saçma deliği tespit edilen N.A., Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kocasının içki içtiğini ve şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını anlatan N.A., "Kocama 2 ay önce boşanma davası açtım. Onunla ayrı yaşıyorduk. Savcılığa bizi sürekli rahatsız ettiği için suç duyurusunda bile bulunduk ama sürekli serbest bırakıldı. Son olarak geçtiğimiz günlerde kaldığımız eve geldi. Beraber kaldığım oğlum N.A.'yı da sokakta bıçakla kovaladı. Polisi aradık ama bize gürültü yaptığımız gerekçesiyle 75 TL para cezası kestiler. Bu sabahta işe gittiğim sırada önümü kesti. Benimle konuşmak istediğini söyledi. Bu arada ben kötü bir şeyler yapacağını anladım ve kaçmak istedim. Bu sırada da bana ateş etti" dedi.

N.A.'nın hastanede tedavisi devam ederken saldırıyı gerçekleştiren M.A. polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

BOŞANMA DAVASI AÇTIĞI EŞİ KURU SIKI TABANCA İLE KURŞUN YAĞDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2011 Pazartesi 10:11:01
Güncelleme :23 Mayıs 2011 Pazartesi 10:36:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?