3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Boydak, yardım için alışveriş yaptı

Kayseri Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Boydak, Erciyes Feneri Yardım Derneği tarafından açılan yardım kermesini ziyaret etti.

Erciyes Feneri Yardım Derneği tarafından geçtiğimiz cuma günü Hacı Kılıç Medresesi’nde açılan kermesi ziyaret eden KSO Başkanı Boydak, burada alışveriş yaptı.

Ardından hediyelik eşya ve mantı yapılan yerleri gezen Boydak, bir kase de mantı yiyerek kermese 500 YTL değerinde maddi destekte bulundu.

Erciyes Feneri Yardım Derneği Başkanı Cengiz Yetkin, kermese büyük ilgi olduğunu söyledi. Yetkin, "Son 4 gün içerisinde yaklaşık 17 bin YTL gelir elde ettik. Buradaki gelir özellikle öksüz, yetimler ön planda tutularak yardıma muhtaç insanlara dağıtılacak. 7 Mayıs tarihinde sona erecek olan bu 4.’sü düzenlenen kermeste maddi yardım yönünden rekora doğru gidiyoruz" dedi.

Yöresel Kayseri mutfağına ilginin diğerlerine bakarak çok olduğunu ifade eden Yetkin, yaklaşık bin 250 kg mantı yapıldığını ve bunun 15 günde bitireceklerini söyledi. Yetkin, cuma günü Kayseri’ye gelecek olan Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve beraberindeki heyeti kermese davet ettiklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2005 Çarşamba 17:36:22
Güncelleme :28 Nisan 2005 Perşembe 15:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?