7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Boydak'ın sınav heyecanı

HACI BOYDAK ÜNİVERSİTE YOLUNDA

Bugün LYS'ye girerek üniversite yolunda ikinci adımı atan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, iyi bir sonuç beklediğini söyleyerek, "İnsan, fedakarlık yaptığı zaman okumaya da fırsat buluyor, derse de fırsat buluyor" dedi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, LYS'ye girdi. Bugün Edebiyat-Coğrafya sınavında ter döken Boydak, daha önce de liseyi dışarıdan tamamlamıştı.

Ardından YGS'ye giren Boydak, barajı geçmesiyle birlikte LYS'ye de girdi. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesi'nde sınava giren Boydak, sınav çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Boydak, iyi bir netice beklediğini söyleyerek, "Paragraflar baya uzundu. Ondan dolayı sınavı son dakikasına kadar değerlendirdik. Coğrafyada biraz

zorlandım, ama edebiyat ve Türkçe biraz daha kolaydı. İnşallah istediğimiz gelir. Sınava giren tüm gençlerimize başarılar diliyoruz. İnsan biraz uykudan fedakarlık yaptığı zaman, biraz sosyal faaliyetlerden fedakarlık yaptığı zaman okumaya da fırsat buluyor, derse de fırsat buluyor, her şeye fırsat buluyor. Gençlerin biraz daha gayret etmesini diliyorum" diye konuştu.

Boydak, sınav sonucunu heyecanla beklediğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2011 Cumartesi 13:53:03
Güncelleme :25 Haziran 2011 Cumartesi 14:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?