5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

BTP Pınarbaşı adayını açıkladı

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi belediye başkan adayının Mustafa Uğurlu olduğunu ilan etti.

Pınarbaşı halkının teveccühü ile aday olduğunu açıklayan Uğurlu, "Bu teveccüh bana güç verdi. Pınarbaşılı hemşerilerime hak ettiği hizmeti vermeye, Pınarbaşı'na hizmet etmeye geliyorum" dedi.

Pınarbaşı'nda iddialı olduklarının altını çizen Uğurlu, Milli Ekonomi Modeli ile hemşehrilerinin hayat seviyesini yükselteceğini, Pınarbaşı'nı Türkiye'nin örnek bir ilçesi yapacağını belirtti.

Uğurlu, "Çok güçlü bir kadro kurduk. Kadromuzla inşallah daha iyi hizmetlere imza atacağız. Amacımız Pınarbaşılı hemşerilerime hizmet etmektir. Bütün kadro olarak, arkadaşlarım ve ben gece gündüz halkımıza nasıl hizmet ederiz düşüncesi içindeyiz. En iyi hizmeti verebilmek için en iyisini yapacağımızın altını çizeriz. Pınarbaşı'nı Türkiye'de bir numara yapacağım. Halkımızın tek yapacağı iş bu anahtarı kullanıp kapıyı açmaktır. Gerisini bize bıraksınlar. Halkımız bu seçimlerde Ülkemizi BTP anahtarı ile açacağını biliyoruz. "Milli Ekonomi Modeli" ile bu anahtarı kullanan halkımız hak ettiği yere gelecek, kendine yakışan hayatı yaşayacaktır" diye konuştu.

Mustafa Uğurlu 1968 tarihinde Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Pınarbaşı'nda tamamlayan Uğurlu 1988 yılında 20 yaşında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesinden mezun oldu. 1989 - 1991 yılları arasında yedek subay olarak Burdur'da vatani hizmetini tamamladı.

1991 - 1993 yılları arasında TRT'de görev yapan Uğurlu 1994 yılında Mesaj TV'nin kuruluşunda bulundu. Sırasıyla Mesaj TV, Kadırga TV ve Meltem TV'nin genel yayın müdürlüğünü yapan Uğurlu halen Melpaş grubuna bağlı 5 TV kanalında icra kurulu başkanlığı yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babası olan Mustafa Uğurlu 29 Mart yerel seçimlerinde Bağımsız Türkiye Partisi tarafından Pınarbaşı ilçesi belediye başkanlığına aday gösterildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 13:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?