5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bu ailede herkes voleybolcu

Kayseri'de dünya evine giren voleybolcu damat ve gelinin ailelerinin de aynı sporla uğraşması dikkat çekti.

Kesimci ailesinin voleybol hakemi olan kızı Hayriye ile Gerçel ailesinin voleybol hakemi olan oğlu Alparslan, Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu'nda çok sayıda davetlinin katıldığı bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. 2 ailenin de voleybol kökenli olması dikkatleri çekerken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Genç çiftin nikahını Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız kıyarken, damadın babası 30 yıllık voleybol sporuyla uğraşan ve Sahabiye Mahallesi Muhtarı Alim Gerçel, 2 sporcu gencin evlenmelerinin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Bu duyguyu herkesin yaşamasını temenni eden Gerçel, "Kayseri'de 21 yıl voleybol il temsilciliği yaptım. Halen Voleybol Federasyon Gözlemciliği yapmaktayım. Dünürüm Ömer Kesimci'nin ise voleybolda büyük başarıları var. Kendisi hala ulusal hakemimiz. Oğlumuz Alparslan da ulusal hakemlik yapmaktadır. Gelinimiz Hayriye ise, il voleybol hakemi olmasının yanı sıra bizim öğrencimiz" dedi.

 Voleybolcu Damat Alparslan ve Gelin Hayriye ise voleybol camiası olarak her zaman bir aile olduklarını söyleyerek, bugünde bu düğünle bu düşünceyi perçinlediklerini kaydetti.

Nikah töreninin ardından voleybolcu genç çift tebrikleri kabul etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 14:08:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?