5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bu araçtan sağ çıktılar

HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN SAĞ ÇIKTI

Kayseri'de midibüs ile çarpışan otomobil hurdaya dönerken, yaklaşık 15 gün önce baba olan sürücü ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre kaza, akşam saat 18.00 sıralarında Oymaağaç köyü yakınlarında meydana geldi. Şehir merkezi istikametine giden Nuh Aktosun (26) yönetimindeki 38 SR 447 plakalı otomobil, çevreyolu kavşağında ara yoldan çıkan Ahmet Çakmak yönetimindeki 38 NH 283 plakalı midibüsle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde sürücü Aktosun, çevreden yetişenler tarafından otomobilden çıkartıldı. Olay yerine gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralı Aktosun, burada tedavi altına alındı.

Kazayı haber alıp olay yerine gelen yaralının annesi Sultan Aktosun, oğlunun öldüğünü düşünerek, "Oğlum, evladını göremeden gitti. Allah'ım bu nasıl acı" diye feryat etti. Oğlunun yaralı olduğunu söyleyen yakınları, acılı kadını sakinleştirmeyi başaramayınca yoldan geçen bir otomobili durdurarak ikna etmek için hastaneye götürdüler.

Sağlık durumu iyi olan Nuh Aktosun'un 15 gün önce baba olduğunu belirten yakınları, "Bayram olmasına rağmen akşama kadar çalıştı. Bebeğine kavuşmak için hızlı hareket ediyordu. Kaza bu yüzden meydana gelmiş olabilir" açıklamasını yaptılar.

HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN SAĞ ÇIKTI
HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN SAĞ ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 13:27:03
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 13:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?