5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bu çanta sahibini bekliyor!

Kayseri'de halk otobüsü içerisinde bulunan altın ve döviz çantasının sahibi, 10 gün geçmesine rağmen hala ortaya çıkmadı.

Büyükşehir Belediyesi denetiminde bulunan ve Kayseri-Hacılar hattında çalışan özel halk otobüsünün sürücüsü, 10 gün önce bulduğu ve içinde altın ile döviz olan bir çantayı Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Müdürlüğü'ne teslim etti.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Şefi Metin Demirpolat, otobüste bulunan çantanın sahibini beklediklerini ifade etti.

Çantanın gerçek sahibini bulmak için altın ve döviz miktarını açıklamayacaklarını ifade eden Demirpolat, "Sürücümüzden bu çantayı içindeki altın ve dövizle birlikte tutanak halinde teslim aldık. Çantanın içinde kimlik olmadığı için sahibine ulaşamıyoruz. Bize yapılacak başvuruda, çantadaki altın ve döviz miktarının tam olarak bildirilmesi şartını arayacağız. 10 gün geçmesine rağmen altın ve dövizlerin sahibine ulaşamadık. Gelen başvuruları ise titizlikle inceliyoruz. Temennimiz en kısa zamanda çantanın sahibinin ortaya çıkmasıdır'' dedi.

Demirpolat, ayrıca örnek bir davranış sergileyen şoförleri ile gurur duyduklarını belirterek, bu örnek davranışın ödüllendirileceğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 20:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?