5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bu çocuklar terk edildi

KÜÇÜK ÇOCUKLARI ÖNCE BABALARI, SONRA ANNELERİ TERK ETTİ

Kayseri'de 3 çocuğun bir evde kilitli tutulduğu ihbarını alan polis ekipleri, gittikleri adreste bir dram ile karşılaştı. Önce babaları tarafından terk edilen, ardından da annelerinin terk ettiği iddia edilen 3 çocuk, koruma altına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi 44. Sokak üzerinde bulunan 4 numaralı müstakil evde 3 çocuğun kilitli tutulduğu ihbarını alan polis ekipleri, hemen olay yerine gitti. Polis ekipleri, söz konusu evde önce babaları tarafından terk edilen, ardından da dün gece annelerinin terk ettiği iddia edilen 3 çocukla karşılaştı.

Çocuklarını eve kilitleyip kayıplara karışan anne Nurgül D.'ye ulaşmaya çalışan ekipler, ailenin komşularından aldığı bir cep telefonu numarasını arayarak anne ile görüşmeye çalıştı. Anne, kendisini arayan polis ekiplerinin polis olduklarına inanmayarak telefonu yüzlerine kapattı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri ise evde mahsur kalan 3 çocuğu evin camından çıkararak Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Anneleri tarafından yaşadıkları köhne eve kilitlenerek yalnız bırakılan 8 yaşındaki Bahar Damla, kardeşleri 7 yaşındaki Sezer ve 2 yaşındaki Caner Damla ile birlikte dün geceden bu yana evde yalnız kaldıklarını belirterek, kendi kahvaltılarını kendilerinin hazırladığını ve bugün okula gidemediklerini söyledi.

Minik Bahar, annesinin dün gece kendileri uyuduğu sırada evin kapısını çarparak evden ayrıldığını belirterek, "Dün gece son kez annem bize kahvaltı hazırladı ve bizi uyuttuktan sonra evden ayrıldı. Biz evden ayrıldığını kapının sesini duyunca fark ettik. Bugün ise eve hiç gelmedi. Kapıyı üzerimize kilitleyip gitmiş. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Bize hiçbir şey söylemedi. Zaten annem ile babam bir süre önce ayrıldı. Bizim bir gelirimiz yok. Komşular bize bakıyor" şeklinde konuştu.

Polis, olayla ilgili anne Nurgül D.'yi aramaya devam ederken, geniş çaplı soruşturma başlattı.

KÜÇÜK ÇOCUKLARI ÖNCE BABALARI, SONRA ANNELERİ TERK ETTİ
KÜÇÜK ÇOCUKLARI ÖNCE BABALARI, SONRA ANNELERİ TERK ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 14:27:05
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 17:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?