1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Bu da mobil ramazan eğlencesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Geceleri, bu yıl gezici olarak 14 ayrı bölgede yapılacak.


Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan; Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayının ruhuna uygun bir program hazırladıklarını ifade ederek, "Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz Ramazan Geceleri, geçen yıllardan farklı olarak gezici şekilde yapılacak.

Şehrin her köşesindeki insana ulaşmak için özel hazırlanmış bir TIR'la gerek şehir merkezinde gerek kenar semtlerde Ramazan ayının ruhuna uygun etkinlikler gerçekleştireceğiz" dedi.


Oktay Durukan'ın verdiği bilgiye göre, 14 Eylül günü saat 21:00'de Belsin'de başlayacak Ramazan Gecelerinde tasavvuf musikisi, sema gösterileri, konserler, şiir dinletileri, Hacivat-Karagöz gösterileri, meddah-orta oyunu gibi etkinlikler yer alacak.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda da Ramazan ayının ruhuna uygun söyleşiler ve konferanslar gerçekleştirilecek. Belediye gezici ekibi, Yıldırım Beyazıt, Bebekevler, Belsin, Hürriyet, Talas, Hacılar, İncesu, Erkilet, İldem, Ziya Gökalp, Mimar Sinan,
Esenyurt, Eskişehir Bağları ve Mevlana'da gösteri yapacak.

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 12:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?