7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Bu mutluluk fotoğraflarda kaldı

BU MUTLULUK FOTOĞRAFLARDA KALDI

Kayseri-Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında, 15 aylık Fatma Naz, annesinin kucağından fırlayarak hayatını kaybederken, ailenin mutluluğu fotoğraflarda kaldı.

Ankara'dan Kahramanmaraş'a eşinin akrabalarını ziyaret etmek için yola çıkan Murat Aydınboy'un (24) kullandığı 31 LH 229 plakalı otomobil, Kayseri-Ankara karayolunun 40. kilometresinde şarampole uçtu. Otomobilin arka koltuğunda oturan annesi Ayşe Aydınboy'un (19) kucağından fırlayan 15 aylık Fatma Naz Aydınboy, ön camdan dışarı fırladı. Cama çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden 15 aylık Fatma Naz bebek, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan baba Murat

Aydınboy, amca Mustafa Sefa Aydınboy ile anne Ayşe Aydınboy olay yerine çağrılan bir başka ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Minik Fatma Naz'ın ölüm haberini alan aile sinir krizleri geçirirken, kazaya, arabada çocuk koltuğunun bulunmamasının neden olduğu iddia edildi.

Aydınboy ailesinin 15 aylık mutluluğu uzun süremedi. 15 ay önce kızları Fatma Naz'ın dünyaya gelmesiyle, mutlulukları ikiye katlanan Murat ve Ayşe Aydınboy, Fatma Naz'ın 1'inci yaş günü kutladığı fotoğrafta mutluluk pozları vermişti. Ancak, bu fotoğraftan tam 2 ay sonra Fatma Naz'ın annesinin kucağından fırlayarak ölmesi, aileyi acıya boğarken, mutlulukları da fotoğraflar da kaldı.

BU MUTLULUK FOTOĞRAFLARDA KALDI
BU MUTLULUK FOTOĞRAFLARDA KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 11:44:05
Güncelleme :3 Temmuz 2011 Pazar 19:31:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?