30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Bülent Ecevit'in hayatını kaybetmesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı, uzun süredir tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesi'nde (GATA) hayatını kaybeden Demokratik Sol Parti (DSP) Onursal Genel Başkanı ve eski Başbakan Bülent Ecevit için, DSP İl Başkanlığı'na taziye ziyaretinde bulundu. Taziyeler DSP İl Başkanı İsmail Yavuz, İlçe Başkanları ile partililer tarafından kabul edildi.
 
Taziye ziyaretinde Demokratik Sol Parti (DSP) Onursal Genel Başkanı ve eski Başbakan Bülent Ecevit'in hayatını kaybetmesini büyük bir üzüntüyle karşıladıklarını dile getiren CHP İl Başkanı Mustafa Arslan, Bülent Ecevit'in devlet, millet anlayışıyla örnek bir siyasi lider olduğunu söyledi.
 
Ecevit'in çalışmalarıyla başarılı bir önderlik sürdürdüğünü ifade eden Arslan, "Ecevit, Türkiye adına yaptığı çalışmalarında hiçbir zaman kötü bir anı bırakmamıştır. Ecevit'in ölümünün Türkiye için büyük bir acı olduğunu düşünüyoruz. Türkiye'nin başı sağolsun" dedi.
 
DSP İl Başkanı İsmail Yavuz ise, CHP İl ve İlçe Başkanlarının taziye ziyaretinin kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, Demokratik Sol Parti (DSP) Onursal Genel Başkanı ve eski Başbakan Bülent Ecevit'in kendileri için bıraktığı saygınlık mirasını sonuna kadar savunacaklarını söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2006 Pazartesi 18:12:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?