8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Bunlar nasıl anne-baba?

Kayseri'de anneleri Safiye ve babaları İbrahim Şahin'in eve kilitleyip gittiği 3 çocuğu, komşuların ihbarı üzerine polis ve itfaiye görevlileri pencereden içeri girerek kurtardı.

Merkez Kocasinan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi Bulgurcu Sokak Yiğin Apartmanı 2'nci katın penceresinden 3 çocuğun sarktığını gören komşular polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekibi çocukların kapısı kilitli evde kaldıklarını görünce itfaiyeden yardım istedi.

Polis, itfaiye aracının merdiveniyle eve girerek 1.5 yaşındaki Umut, 4 yaşındaki Ahmet ve 6 yaşındaki Uğur Şahin'i çıkardı. Çocuklardan birinin 'Cam bebek' hastası olduğu uyarısı üzerine 3 kardeş ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, oradan da Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'sine götürüldü. Olayın şokundaki çocuklar burada konuşmakta güçlük geçti. Daha sonra annelerinin kağıt toplamak için evden ayrıldığını ve kapıyı kilitlediğini doktor ve polislere anlattı. Çocukları eve kilitleyip gittiği öne sürülen anne Safiye Şahin ve işsiz olduğu belirtilen baba İbrahim Şahin'in bulunması için çalışma başlatıldı. Komşular annelerinin çocukları sürekli eve kilitleyip akşam geldiğini öne sürdü

DHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2011 Salı 15:58:00
Güncelleme :11 Ekim 2011 Salı 16:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?