5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Büyükkılıç çalışmalarını sürdürüyor

Kayseri'de, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmalarını Tavlusun'da düzenlenen toplantı ile devam etti.

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmaları çerçevesinde dün akşam Tavlusun da vatandaşlarla buluştu. Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarının da katıldı toplantıya, Tavlusunlu vatandaşların ilgilisi oldukça yoğun oldu.

Büyükkılıç, yapılacak seçimlerin hayırlar getirmesi temennisi ile konuşmasına başladı. Kayseri'nin huzura, dayanışma, birlik, beraberlik içerisinde olmaya ihtiyacı gerektiğini belirten Büyükkılıç, "Kayseri marka şehir olarak adlandırılıyor. Kayseri dillere destan hizmetleri ile anılıyorsa, bu birlik ve beraberlik içerisinde olmamızın bereketidir. Tavlusun mahallesi bizim için önemli, burası bağ ve sayfiye alanı. Tarihi özelliği olduğu için istenilen arzu ettiğimiz hizmetleri buraya getiremedik. Yukarıda asfalt yolları ve mahalleye giriş kısmını yaptık. Vadi şeklideki Tavlusunun merkezini ve Germir'le birlikte Gesi, Darsiyak bölgelerini de içine alacak bir proje ile tarihi dokusuna uygun bir şekilde elden geçireceğiz ve yapılaşmasını etap etap sağlamak suretiyle, bu bölgenin hem bir hizmet sektörüne açılması yönünde gayret göstereceğiz, hem de bu semtimizi güzelleştireceğiz. Bundan sonra klasik manada bu bölgede asfalt dökme, kilitli park yapma dönemini de böylece noktalıyoruz. Tarihi dokuya uygun, gerekli özeni göstererek taşlarıyla yapılaşması ile bu bölgeye en güzel hizmetleri vermeye gayret göstereceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 12:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?