4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Büyükkılıç iftar sofrasının konuğuydu

Kayseri Erciyes Feneri tarafından her yıl Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen geleneksel iftar sofrasının dün akşamki konuğu Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç oldu.

Tacettin Veli Katlı Otoparkı'nın son katında kurulan Erciyes Feneri'nin iftar sofrasına Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü'de katıldı.

Tas kebabı, yoğurt çorbası, pirinç pilavı, salata, tatlı ve ayrandan oluşan mönüyle iftarlarını açmaya gelen vatandaşların tabldotlarına kendi elleri ile dağıtım yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Erciyes Feneri geleneksel iftar sofrasında, ev sahipliğini bugün ben yapıyorum. Her gün yaklaşık 700 ihtiyaç sahibine, işinden çıkıp evine yetişemeyen vatandaşlarımıza iftar veriyorlar. Aynı zamanda Erciyes Feneri Marketi olarak da hayırseverlerimizin desteği ile ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ücretsiz olarak alışveriş yapmalarına imkan sağlıyorlar. Erciyes Feneri'ne destek olmak, sahip çıkmak boynumuzun borcudur diye düşünüyorum. Bu oluşuma katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza ve Erciyes Feneri Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyorum” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 12:47:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?