4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Büyükkılıç'a dernekten ziyaret

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Kazım Büyükbahçeçi ve beraberindekiler, dernek olarak belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve belediyenin özellikle sosyal amaçlı ve eğitime yapmış olduğu hizmet ve yatırımlardan son derece memnun olduklarını söyledi.

Ziyarette konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç ise, bu tür ziyaretlerin çalışmalara şevk kattığını söyledi. Gerçekleştirilen hizmetlerden bire bir faydalanan bireylerin memnuniyetinin çok önemli olduğunu belirten Memduh Büyükkılıç, “Belediye olarak çok amaçlı ve büyük ölçekli parklarımızla, emeklilerimiz için yeşillikler içinde pırıl pırıl mekanlar tahsis ettik” dedi.

Dernek üyelerince hazırlanan ve belediye çalışmalarına katı ile görüşlerinin yer aldığı bir dosyayı Başkan Memduh Büyükkılıç'a veren Dernek Başkanı Kazım Büyükbahçeci, sosyal ve spor tesislerinde ayrıca emeklilerin kitap okuyabileceği, sohbet edebileceği ve çay içebileceği kapalı mekanlar istediklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 15:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?