3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Büyükkılıç'a sirkten konuk geldi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde bir aydır Kayseri'de bulunan Moskova Sirki ekibi, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın konuğu oldu.

Maskova Devlet Sirki ekibini konuk ederek birlikte öğle yemeği yiyen Başkan Büyükkılıç, büyük özveri ve disiplinli bir çalışma isteyen gösterilerin dünya çapında büyük beğeni topladığını söyledi.

Gösterilerin yer yer izleyenleri güldürdüğünü ve korkuttuğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Gösterilerinde ip cambazı ayıları, Kafkas atları, eğitimli köpekleri, ip cambazları, palyaçolar, jimnastik gibi çok çeşitli hünerler sergiliyorlar. Bizleri eğlendirdiler ve güldürdüler. Kendilerine, bize bu zevkli ve heyecanlı gösterileri sundukları için teşekkür ediyoruz“ dedi.

Moskova Devlet Sirki Müdür Yardımcısı İnna Kuznetsova ise, dünyanın dört bir tarafını gezen biri olarak, Kayseri ilini şehircilik açısından çok gelişmiş gördüklerini söyledi. Kayseri halkının sıcak ilgisi ve misafirperverliğinin kendilerini çok etkilediğini ifade eden Kuznetsova, hafta içerisinde günde bir, hafta sonu ise günde iki kez gösteri yaptıklarını kaydetti. Kuznetsova, 30 gün süre ile her gösteride salonun tam dolu olmasından dolayı da çok mutlu olduklarını belirtti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, alın terlerinin kurumasına yardımcı olabilmesi amacı ile Kayseri anısına ekiptekilere birer de havlu hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 21:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?