5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Büyükkılıç'tan Erciyesspor'a ziyaret

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN ERCİYESSPOR'A MORAL ZİYARETİ

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocaelispor maçı öncesinde Kayseri Erciyesspor yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularıyla bir araya gelerek, başarı dileğinde bulundu.

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Mustafa Altındağ tarafından karşılanan Başkan Memduh Büyükkılıç, kulüp toplantı salonunda futbolcularla bir araya geldi. Takıma güvendiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Erciyesspor her zaman başarıya alışmış bir takımdır. Şu anda bulunduğumuz konum kimseye yanıltmasın, sizlerin sayesinde Erciyessporumuz tekrar eski günlerine dönecek ve başarıdan başarıya koşacaktır. Biz sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Her zaman gerek maddi gerekse manevi desteklediğimizi ve yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

Bu ziyaretin bir bakıma geçirmiş olduğu ameliyatta futbolcular ve teknik kadronun kendisine yapmış olduğu geçmiş olsun ziyaretine paralel olarak iadeyi ziyaret özelliği de taşıdığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Rahatsızlığımdan dolayı bu sezon hiçbir maçınıza gelemedim. Ancak gerek televizyondan, gerekse radyodan maçlarınızı takip etmeye çalıştım. Şimdi çok şükür iyiyim ve bu hafta Kocaelispor maçında tribündeki yerimi alarak sizleri destekleyeceğim” diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Altındağ ise, “Sizlerin bizim yanımızda olduğunu, bize destek olmak için canla, başla gayret ettiğini görmek ve bilmek bize mutluluk veriyor. İnşallah Kocaelispor maçını kazanıp size armağan edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Memduh Büyükkılıç, ameliyat olan Erciyesspor'un başarılı oyuncusu Bikoko'yu da kaldığı odada ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Büyükkılıç, daha sonra futbolcular ve teknik kadroya tatlı ikram ederek, bütün Kayserili futbolseverleri Erciyesspor'a destek olmaya ve maçlarına gelmeye davet etti.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN ERCİYESSPOR'A MORAL ZİYARETİ
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN ERCİYESSPOR'A MORAL ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 11:02:01
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 12:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?