5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Büyükkılıç'tan mahalle ziyareti

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mahalle gezilerine devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, Kaykop ve Gesi bölgesini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, ilk olarak Kaykop bölgesinde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan işler ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, önümüzdeki dönemde gerçekleştirileceği projelerle de ilgili bilgiler verdi.

Kaykop'ta yapmayı düşündükleri hizmetleri de anlatan Başkan Büyükkılıç, Melikgazi'nin hizmet belediyeciliği yaptığını ve amaçlarının vatandaşların daha iyi imkanlara sahip yerlerde yaşamalarını sağlamak olduğunu vurguladı. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Büyükkılıç, talepleri değerlendireceklerini ve bu talepleri en kısa zamanda yerine getirmeye çalışacaklarını belirtti.

Başkan Büyükkılıç daha sonra Gesi'de gerçekleştirilen sohbet toplantısına katıldı. Gesi'nin artık Melikgazi sınırları içinde kaldığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Hep birlikte Gesi'ye daha iyi hizmet verebilmek için çalışacağız. Bizim dönemimizde Melizgazi cazibe merkezi haline geldi. Bundan sonra Gesi de bu hizmetlerden faydalanacak” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'de telekonferans yöntemiyle toplantıya katılanlara açıklamalarda bulundu. Vatandaşlar ise, Başkan Özhaseki'ye taleplerini ve Gesi'de yapılmasını istedikleri hizmetleri iletti.
Samimi bir havada geçen sohbet toplantısında, vatandaşların dilek ve isteklerini not alan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu konuları değerlendirerek gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 15:03:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?