2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Büyükşehir bayrama hazır

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşların bayramlarını huzur içerisinde geçirebilmeleri ve ortaya çıkabilecek aksaklıkların giderilmesi için bir takım tedbirler aldı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde bütün izinler kaldırılırken, Melikgazi ve Kocasinan Belediyeleri zabıta ekipleri ile koordineli olarak bayram öncesi ve bayram süresince ana arterler ile alışveriş merkezlerindeki denetimler 24 saat kesintisiz olarak sürdürülecek. Vatandaşlar zabıtayı ilgilendiren şikayetlerini Büyükşehir Belediyesi'nin 330 13 00, Kocasinan Belediyesi'nin 233 60 78-232 62 99 ve Melikgazi Belediyesi'nin 222 66 29 no’lu zabıta telefonlarına iletebilecekler.

Diğer yandan Kaski Genel Müdürlüğü ve Kayseri ve Civarı T.A.Ş. Genel Müdürlüğü arıza ekipleri de vatandaşların su ve elektrik şikayetleri için kesintisiz 24 saat mesai yapacaklar. Su ile ilgili şikayetler için vatandaşlar, Kaski Genel Müdürlüğü'nün 185, elektrik arızaları için ise Kayseri ve Civarı T.A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün 186 nolu telefonları aranabilecek. Genel bakım ve temizlik hizmetlerine ilave olarak şehir mezarlığında da bir takım tedbirler alındı. Mezarlık içerisinde hazır bulundurulacak araçlar, hasta, yaşlı ve özürlü vatandaşları, ziyaret edecekleri mezarların başına kadar ulaştıracak. Bayram tatilinin kısa olmasına rağmen Otogar'da da bayram telaşı yaşanıyor. Üç günlük tatili değerlendirmek isteyen vatandaşların oluşturduğu yoğunluğa karşılık Otogar Müdürlüğü tarafından da tedbirler artırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 15:38:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?