3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Büyükşehir'den 11 ayrı ihale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, aralarında Erciyes Kış Turizm Merkezi Projesi kapsamında yapılması planlanan ihalelerin de olduğu 11 ayrı ihaleyle muhtelif mal ve hizmet alımında bulunacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ilk olarak 9 Eylül 2008 günü Erciyes Dağı sosyal tesislerine ana bina yapım işi ihalesinin yapılacağı belirtildi.

Aynı gün Seyyid Burhaneddin Mezarlığı Abdesthane ve WC yapım işi ihalesinin de yapılacağı kaydedilen açıklamada, “10 Eylül'de TOKİ ve Kayabağ Bölgesi'nde bulunan 5 okulun çevre düzenleme yapım işi, 11 Eylül'de yol yapım işlerinde kullanılmak üzere greyder, silindir ve arazöz kiralama işi, Melikgazi ilçesindeki lise ve ilköğretim okullarında çevre düzenleme yapım işi ve Kocasinan ilçesindeki ilköğretim okullarında çevre düzenleme yapım ihalesi yapılacak. 12 Eylül'de ise depo bakım tesisleri sahası peyzaj yapım ve muhtelif parklarda WC onarım ihalesi yapılacak. 17 Eylül'de şehrin muhtelif yerlerinde malzeme nakli ve karla mücadele işi, 18 Eylül'de Kayseri'nin muhtelif yerlerinde asfalt serme, sıkıştırma, yama ve nakliye yapım işi ve 19 Eylül'de ise Erciyes Dağı Turizm Master Planı 1. etap yapay karlama sistemi kurulum ihalesi yapılacak” denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 14:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?