1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Büyükşehir'den muhtarlara bilgisayar

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çeşitli mahalle muhtarlarına 50 adet diz üstü bilgisayar hediye etti.

Toplam değeri 100 bin YTL'yi bulan bilgisayarların teslim töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, muhtarların belediyenin gözü kulağı olduğunu ifade etti. Başkan Özhaseki, "Bundan yaklaşık 1 yıl kadar önce muhtarlarla yapmış olduğumuz bir toplantıda, muhtarların tek çatı altında toplanması halinde belediye olarak onları muhatap alacağımızı ve her konuda işbirliği yapacağımızı söylemiştik. Aradan geçen sürede muhtarlarımız bir dernek çatısı altında bir araya geldi ve bu şekilde birlik oldu. Biz de o günlerde vermiş olduğumuz destek sözü çerçevesinde 50 adet diz üstü bilgisayarı Devlet Malzeme Ofisi’nden alarak muhtarlarımıza teslim ettik. Muhtarlarımızın bizden ilk istekleri zaten bilgisayar olmuştu. Teknolojinin bu kadar ileri gittiği bir dönemde kağıtla, evrakla uğraşmak yerine bilgisayar kullanılması da kaçınılmaz bir hal almıştı. O yüzden gayet yerinde bir istekti ve biz bunu yerine getirdik. Önümüzdeki yıl inşallah 50 bilgisayar daha alıp yine muhtarlarımıza teslim edeceğiz. Muhtarlar bizim gözümüz kulağımız, mahallelerde olup bitenlerden haber almamızı sağlayan elimiz. O yüzden önemli bir fonksiyonu yerine getiriyorlar. Kendilerine de bu açıdan teşekkür ediyorum" dedi.


Törende konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Oğuz da, Büyükşehir Belediyesi'ne müteşekkir olduklarını ifade etti. Oğuz, "Sağolsun başkanımız, en başından beri yanımızda ve desteğini hiç esirgemiyor. Kendilerinden talep etmiş olduğumuz bilgisayarlar konusunda da aynı yaklaşımı gösterdi. Bu bilgisayar, muhtarlarımızın daha iyi ve hızlı iş yapabilmesi için büyük kolaylık sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'ye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 15:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?