5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Büyükşehir'den örnek proje

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 'Kayseri İtfaiyesi AB Yolunda' projesi, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Sivil Toplum Diyalogunun Geliştirilmesi Ofisi tarafından Türkiye'de yürütülen 119 proje arasında 'İyi Uygulama Örneği' seçildi.

AB Hibe Programı kapsamında gerçekleştirilen 187 bin euroluk proje hızla ilerlerken, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Sivil Toplum Diyalogunun Geliştirilmesi Ofisi de halen Türkiye'de yürütülen 119 projeden 8'ini 'İyi Uygulama Örneği' olarak seçti.

Seçilen projeler arasında olan 'Kayseri İtfaiyesi AB Yolunda' projesi Geliştirme Ofisi tarafından yayınlanan 'Diyalog' adlı dergide de ayrıntılı olarak anlatıldı.

PROJE NEYİ İÇERİYOR?

Proje kapsamında, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli personellerin Duisburg İtfaiye teşkilatında belirlenen konularda eğitim alması sağlanacak.

Ayrıca, Duisburg İtfaiyesi’nde görevli toplam 8 personelin Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda bir hafta süreyle konuk edilmesi ve bu sayede bilgi ve deneyim paylaşımının sağlanması hedefleniyor. Proje kapsamında geçtiğimiz günlerde bir grup Alman İtfaiyeci Kayseri'ye gelerek temas ve incelemelerde bulunmuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 12:44:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nihat cetin IP: 213.39.196.xxx Tarih : 10.02.2009 21:45:33

bosuna desleklemiyor avrupa böyle projeleri...cikari olmasa...cünkü adamlar malini sana satiyor. yoksa sana selam vermezler..arkadas...... ben bunun icindeyim!!!!!!! neler dönüyor bir bilseniz. bir proje gecmesi icin kac kisiye $$$$  veriliyor adamlar birde amin diyorlar..örnekleri......bratislava....budapes...bu islerde parti de olanlar cok rol oynuyor..sagilarimla